NOSALTRES

Després d'una dècada al genuí Raval Barceloní, Las Fernández presenten

Diversió, desvergonyiment, atreviment, cert esperit canalla… Això, i qualitat gastronòmica, que al capdavall és el més important en un restaurant, és el que un troba quan entra per la porta de Las Fernández, al barri del Raval, i s’asseu en una taula, o al seu llarga i acolorida barra, on et pots prendre una copa, o sopar vivint en primera persona l’activitat de tal peculiar lloc.

Els productes del Bierzo són marca de la casa, aquestes tres germanes Bercianes, fan pàtria a Barcelona i ens conquisten les seves mencies maridats amb embotits i cecines excel·lents.

Berta,  Bibiana i la Beatriz (Las Fernández) que donen nom al local han aconseguit una cosa molt difícil: diferenciar-se amb una proposta casolana, de qualitat, amb producte de proximitat, i un toc underground pel seu caràcter poc convencional.

De les actuals propostes destaca “El tablao”, és un autèntic festival d’embotits, formatges, croquetes… tot regat amb Sidra Natural.

Les Fer, com ja se les coneix després del seu recorregut vital al Carrer Carretas, són la confirmació que amb senzillesa, amor i creativitat es poden fer grans plats; i acompanyar-los d’un ambient i atmosfera molt peculiar que, avui dia, són segell propi.