Presentació

Després d'una dècada al genuí Raval Barceloní, Les Fernández presenten:

Diversió, desvergonyiment, atreviment, cert esperit canalla ... Això, i qualitat gastronòmica, que al cap ia la fi és el més important en un restaurant, és el que un troba quan entra per la porta de Les Fernández, en ple barri del Raval, i s'asseu en una taula, o en la seva llarga i acolorida barra, en què et pots prendre una copa, o sopar vivint en primera persona l'activitat de tal peculiar lloc.

Els productes del Bierzo són marca de la casa, aquestes tres germanes bercianas, fan pàtria a Barcelona i ens conquisten els seus Mencías maridats amb embotits i cecinas excel·lents.

Berta, Bibiana y Beatriz (Las Fernández) que donen nom al local han aconseguit una cosa molt difícil: diferenciar-se amb una proposta casolana, de qualitat, amb producte de proximitat, i un toc underground pel seu caràcter poc convencional.

De les actuals propostes destaca "El tablao", és un autèntic festival d'embotits, formatges, croquetes... tot regat amb Sidra Natural.

Las Fer, com ja les coneix després del seu recorregut vital al Carrer Carretes, són la confirmació que amb senzillesa, amor i creativitat es poden fer grans plats; i acompanyar-los d'un ambient i atmosfera molt peculiar que, a dia d'avui, són segell propi.

VINE A GAUDIR-HO!